Hovězí uzený jazyk s povidlovou omáčkou

Uzený hovězí jazyk dáme do tlakového hrnce povařit do změknutí cca 30 minut. Uvařený jazyk vyjmeme a oloupeme – to že jde lehce sloupnout je známka, že je hotový a dostatečně měkký. Nakrájíme přes vlákna malé plátky masa. Vývar z jazyka zcedíme použijeme...

Diskuze

5 komentářů

    Zdeněk

    Špičkové jsou rozinky přes noc namočené v rumu(tuzemáku)a jíšku s cibulí je možné místo cezení(pasírování) rozmixovat tyčovým mixérem. Pro chuť přidávám karamel. No prostě mňamka…

    k
    krockovapavla

    Tento recept mi popravdě moc nechutná.

    x
    xxkouckaxx

    nejsme zvyknutí na sladké omáčky , ale myslím , že změna je život a tohle bych rozhodně ráda ochutnala !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist