hovezi-steak-s-houbami-a-kuskusem-352x198.jpg

Hovězí steak s houbami a kuskusem

Žampióny omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Hovězí steaky mírně naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. V pekáčku opečeme maso z obou stran na rozehřátém oleji. Opečené vyndáme a uchováme v teple. Na zbylém oleji orestujeme houby, vrátíme opečené maso, ochutíme sójovou omáčkou,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist