Hovězí roláda se slaninou a párky

hovezi-rolada-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

zadní hovězí maso
600-700 g
anglická slanina
100 g
cibule
2 ks
párek
4 ks
barevná paprika
1 ks
sůl, pepř
dle chuti
hořčice
dle chuti

Postup přípravy:

Připravte plát z 600 – 700 g zadního hovězího masa. Naklepejte ho, osolte, posypte pepřem a potřete hořčicí. Na dvě třetiny plátu položte 100 g na tenké plátky nakrájené anglické slaniny, na tenká kolečka nakrájenou cibuli, 4 párky a na nudličky nakrájenou barevnou papriku. Maso srolujte, ovažte potravinářským provázkem, vložte do pekáčku, přidejte na kostičky nakrájenou větší cibuli, podlijte a pečte doměkka. Podle potřeby podlévejte a přelévejte vypečenou šťávou. Nakonec šťávu zahustěte hotovou jíškou nebo škrobovou moučkou.

Tip: podávejte s rýží, bramborami nebo bramborovou kaší.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.11.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist