hovezi-ragu.jpg

Hovězí ragú na houbách s červeným vínem

Očištěné a na kousky rozkrájené maso dusíme na sádle pod pokličkou. Je-li třeba, podléváme ho občas vývarem z kostí. Když je maso poloměkké, přidáme k němu na plátky nakrájené hřiby nebo žampióny a dusíme dále, až je maso úplně změklé. Kostky půleného cukru...

Diskuze

5 komentářů

    Viky17

    Velmi dobré a chutné, musím se ispirovat a tento recept uvařit.

    l
    lucik21

    Hovězí ragú vypadá hodně dobře

    g
    glady

    inspirace na víkendový obídek………………..

    l
    ladouch

    Tak to bych si nedala, nemám ráda jídla s vínem.

    b
    Bobina1

    Hovězí ragú na houbách by mě určitě chutnalo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist