hovezi-na-cervene-cibuli-352x198.jpg

Hovězí plátky se slaninou na červené cibuli

Cibule oloupeme, podélně nakrájíme na šestiny, zprudka opečeme na oleji, zasypeme cukrem, zalijeme vínem a necháme prudce vařit až se 2 třetiny tekutiny odpaří. Pak cibulku odstavíme. Hovězí plátky omyjeme a osušíme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Vložíme je na rozpálený gril...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist