hovezi-platky-na-vine-352x198.jpg

Hovězí plátky na víně

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, protáhneme moukou a po obou stranách opečeme na oleji. V jiném kastrole na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, zaprášíme moukou, podlijeme vínem a vývarem. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, tymián, kečup a povaříme. Pak omáčku propasírujeme na maso a na mírném ohni...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist