Hovězí plátky na víně

hovezi-platky-na-vine-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

hovězí plátky
4 ks
cibule
2 ks
rajčata
6 ks
kečup
1 lžíce
česnek
3 stroužky
tymián
na dochucení
červené víno
1,5 dcl
hovězí vývar
1 dcl
hroznové víno
hrst
sůl a pepř
na dochucení
hladká mouka
na obalení
olej
na opečení

Postup přípravy:

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, protáhneme moukou a po obou stranách opečeme na oleji. V jiném kastrole na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, zaprášíme moukou, podlijeme vínem a vývarem. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, tymián, kečup a povaříme. Pak omáčku propasírujeme na maso a na mírném ohni dusíme do měkka. Těsně před dokončením přidáme zrníček zbavené půlky hroznového vína. Podáváme s rýží, bramborem nebo pečivem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.6.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist