hovezi-peking.jpg

Hovězí Peking

  Maso pokrájíme na tenké nudličky, osolíme a obalíme v solamylu. K masu přidáme na drobno nakrájenou cibuli, kapii a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Když se maso zatáhne (asi za 3 – 4 minuty), přidáme sójovou omáčku, víno, cukr, podle potřeby pár...

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Tohle maso miluju, dělám podobně. Místo cibule pórek atd.

    nova2

    Výborné, tuto kuchyni mám moc ráda.

    l
    ladouch

    Dala bych si ho, vypadá dobře.

    l
    lucik21

    Hovězí Peking mě ani neláká

    b
    Bobina1

    Hovězí Peking – možná jej vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist