Hovězí obrácené řízky s máslem

Maso osolíme a do plátků zaklepeme strouhanku, obalíme je v hladké mouce a  nakonec v rošlehaných vajíčkách. Takto připravené řízky osmažíme po obou stranách na oleji, naklademe do máslem  vymazané zapékací mísy či pekáče, opepříme, podle chuti i dosolíme a podlijeme vodou. Maso pečeme přibližně 40...

Diskuze

7 komentářů

    b
    Bobina1

    Raději bych tyto obrácené řízky než z hovězího masa dělala z vepřového. Přeci jenom je měkkčí.

    d
    Daniela76

    Obrácené řízky dělávám,ale z hovězího jsem to ještě nezkoušela.

    x
    xxkouckaxx

    Hovězí obrácené řízky s bramborovou kaší musí být skvělé !

    k
    krockovapavla

    Tyto hovězí obrácené řízky jsou opravdu výborné.

    x
    xxkouckaxx

    hovězí maso u nás máme moc rádi a tohle by mohlo být mňam mňam !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist