Hovězí obrácené řízky s máslem

Suroviny

zadní hovězí
6 plátků
sůl
vejce
3 ks
hladká mouka
strouhanka na obalení
pepř mletý
máslo
olej

Postup přípravy:

Maso osolíme a do plátků zaklepeme strouhanku, obalíme je v hladké mouce a  nakonec v rošlehaných vajíčkách. Takto připravené řízky osmažíme po obou stranách na oleji, naklademe do máslem  vymazané zapékací mísy či pekáče, opepříme, podle chuti i dosolíme a podlijeme vodou.

Maso pečeme přibližně 40 min. při teplotě cca 200 st.C, minimálně jednou otočíme a 10 minut před vyjmutím z trouby ještě přidáme kousek másla.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist