Hovězí obrácené řízky s máslem

Suroviny

zadní hovězí
6 plátků
sůl
vejce
3 ks
hladká mouka
strouhanka na obalení
pepř mletý
máslo
olej

Postup přípravy:

Maso osolíme a do plátků zaklepeme strouhanku, obalíme je v hladké mouce a  nakonec v rošlehaných vajíčkách. Takto připravené řízky osmažíme po obou stranách na oleji, naklademe do máslem  vymazané zapékací mísy či pekáče, opepříme, podle chuti i dosolíme a podlijeme vodou.

Maso pečeme přibližně 40 min. při teplotě cca 200 st.C, minimálně jednou otočíme a 10 minut před vyjmutím z trouby ještě přidáme kousek másla.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist