Hovězí na zázvoru s česnekem

Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, prošpikujeme a potřeme česnekem, zázvorem a solí. Maso obalíme v mouce, po obou stranách opečeme, pak podlijeme a dusíme do změknutí. Vypečenou šťávu chvilku povaříme tak, aby se nám odvařila část vody a zjemníme ji máslem.

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    pochoutka z červeného masa se zázvorem – to bude lahůdka !

    m
    maruskaji

    Bezva recept. Jen u nas vsem nejede moc prave zazvor,ale vyjimecne se mi je podari osalit.

    a
    aknela11

    obídek. Doporučuji

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist