Hovězí na česneku a másle

Rozpustíme v kastrolu asi 1/8 másla a přidáme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, posolíme z obou stran. Nejprve zprudka opečeme a pak pomalu dusíme do měkka. Trvá to asi 1 a 1/2 hodiny, ale výsledek stojí za to.

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Delší časová příprava,ale je to dobroučké.

    d
    Daniela76

    Hovězí na česneku musí být mňamka a ta vůně jaká z toho musí být.

    x
    xxkouckaxx

    Hovězí na česneku – tak tohle musí být skvělá kombinace

    k
    krockovapavla

    Hovězí a česnek, to je výborná kombinace.

    x
    xxkouckaxx

    hovězí maso je dobrota sama o sobě , k tomu česnek – mňam !

    Viky17

    Dobrý recept na chutný oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist