Hovězí na česneku a másle
Rozpustíme v kastrolu asi 1/8 másla a přidáme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, posolíme z obou stran. Nejprve zprudka opečeme a pak pomalu dusíme do měkka. Trvá to asi 1 a 1/2 hodiny, ale výsledek stojí za to.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Rozpustíme v kastrolu asi 1/8 másla a přidáme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, posolíme z obou stran. Nejprve zprudka opečeme a pak pomalu dusíme do měkka. Trvá to asi 1 a 1/2 hodiny, ale výsledek stojí za to.
Delší časová příprava,ale je to dobroučké.
Hovězí na česneku musí být mňamka a ta vůně jaká z toho musí být.
Hovězí na česneku – tak tohle musí být skvělá kombinace
Hovězí a česnek, to je výborná kombinace.
hovězí maso je dobrota sama o sobě , k tomu česnek – mňam !
Dobrý recept na chutný oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))