Hovězí maso s houbami a hořčicí

Suroviny

hovězího masa (hovězí zadní)

500 g

sušených hub

1 hrst

plnotučné hořčice

1 ČL

houbového bujónu

1 kostka

cibule

1 ks

solamylu

1 PL

mletá paprika

dle chuti

pepř

dle chuti

sůl

dle chuti

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Hovězí maso si omyjeme a nařežeme na nudličky. Na oleji si dozlatova osmahneme cibuli, poprášíme ji červenou paprikou, promícháme a rychle přidáme maso, aby nezhořkla. Podlijeme houbovým vývarem. Opepříme, osolíme, přidáme hořčici, horkou vodou spařené houby a dusíme do měkka. Když je již maso měkké, děravou vařečkou ho vyjmeme a šťávu si zahustíme hladkou moukou nebo solamylem rozmíchaným v trošce vody. Trochu provaříme, přidáme maso, promícháme a můžeme podávat.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2016 8:32

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist