Hovězí maso s houbami a hořčicí

Suroviny

hovězího masa (hovězí zadní)

500 g

sušených hub

1 hrst

plnotučné hořčice

1 ČL

houbového bujónu

1 kostka

cibule

1 ks

solamylu

1 PL

mletá paprika

dle chuti

pepř

dle chuti

sůl

dle chuti

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Hovězí maso si omyjeme a nařežeme na nudličky. Na oleji si dozlatova osmahneme cibuli, poprášíme ji červenou paprikou, promícháme a rychle přidáme maso, aby nezhořkla. Podlijeme houbovým vývarem. Opepříme, osolíme, přidáme hořčici, horkou vodou spařené houby a dusíme do měkka. Když je již maso měkké, děravou vařečkou ho vyjmeme a šťávu si zahustíme hladkou moukou nebo solamylem rozmíchaným v trošce vody. Trochu provaříme, přidáme maso, promícháme a můžeme podávat.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2016 8:32

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist