Hovězí maso s houbami a hořčicí

Suroviny

hovězího masa (hovězí zadní)

500 g

sušených hub

1 hrst

plnotučné hořčice

1 ČL

houbového bujónu

1 kostka

cibule

1 ks

solamylu

1 PL

mletá paprika

dle chuti

pepř

dle chuti

sůl

dle chuti

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Hovězí maso si omyjeme a nařežeme na nudličky. Na oleji si dozlatova osmahneme cibuli, poprášíme ji červenou paprikou, promícháme a rychle přidáme maso, aby nezhořkla. Podlijeme houbovým vývarem. Opepříme, osolíme, přidáme hořčici, horkou vodou spařené houby a dusíme do měkka. Když je již maso měkké, děravou vařečkou ho vyjmeme a šťávu si zahustíme hladkou moukou nebo solamylem rozmíchaným v trošce vody. Trochu provaříme, přidáme maso, promícháme a můžeme podávat.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2016 8:32

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist