Hovězí maso s čerstvými houbami a slaninou

Suroviny

hovězího krku
500 g
čerstvých hub
300 g
slaniny
100 g
sádla
2 PL
cibule
1 ks
vývar nebo voda na podlévání, pepř, sůl

Postup přípravy:

Slaninu nakrájíme na kostky a necháme opéct dozlatova. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a tu osmahneme dotmava. V této fázi přípravy přidáme na kostky nakrájené maso, které jsme osolili a opepřili, necháme zatáhnout cca 10 minut a důsledně mícháme. Podlijeme vodou (můžeme přidat gelový bujon nebo masox) nebo vývarem do cca 2/3 masa a dusíme cca 30 min. Poté přidáme očištěné a pokrájené houby, chvíli vše povaříme, doladíme chutě a můžeme podávat.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.3.2015 6:21| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist