Hovězí maso po provensálsku

Brambory oloupeme,nakrájíme na půlměsíčky, stejně si připravíme vodnici a mrkev. Cuketu neloupeme, ale rozpůlíme, vykrojíme jádra a také nakrájíme na půlměsíčky. Žampiony na plátky, cibuli na jemné kostičky. Rajčata oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme jádra a také nakrájíme na. Jádřince ale nevyhazujeme. Do hluboké...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Hovězí maso po provensálsku – úplně cítím to provensálské koření !

    x
    xxkouckaxx

    Hovězí maso po provensálsku – našim nevoní provensálské koření , bohužel !

    k
    krockovapavla

    Mám moc ráda hovězí maso a tento recept je výborný.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist