cina.jpg

Hovězí maso po čínsku s kapiemi

Maso pokrájíme na tenké nudličky (nejlépe se krájí téměř zmražené maso z mrazničky), osolíme a smícháme se škrobovou moučkou. K masu přidáme kapii a cibuli pokrájenou na nudličky (může být i pórek na kolečka), sójovou omáčku a popřípadě ještě koření podle chuti. Necháme asi 2...

Diskuze

8 komentářů

    nova2

    Vyzkoušeno – moc dobré.

    r
    relaxb

    Myslím, že by to mohlo být dobré.Vyzkouším.

    m
    martinnatr

    bála bych se, aby maso nebylo tvrdé

    l
    ladouch

    Dobrý nápad, bude to zase jiná čína, vyzkouším.

    p
    pavlinf

    Čína z hovězího je zase něco jiného než klasika.

    l
    lucik21

    Hovězí maso po čínsku je moc dobré, dělávám ho

    v
    viki11

    Hovězí maso po čínsku je lahůdka, kterou občas připravuji. Hodí se báječně na slavnostní příležitosti.

    b
    Bobina1

    Hovězí maso po čínsku by mě jistě chutnalo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist