Hovězí maso po čínsku s kapiemi
Maso pokrájíme na tenké nudličky (nejlépe se krájí téměř zmražené maso z mrazničky), osolíme a smícháme se škrobovou moučkou. K masu přidáme kapii a cibuli pokrájenou na nudličky (může být i pórek na kolečka), sójovou omáčku a popřípadě ještě koření podle chuti. Necháme asi 2...
Vyzkoušeno – moc dobré.
Myslím, že by to mohlo být dobré.Vyzkouším.
bála bych se, aby maso nebylo tvrdé
Dobrý nápad, bude to zase jiná čína, vyzkouším.
Čína z hovězího je zase něco jiného než klasika.
Hovězí maso po čínsku je moc dobré, dělávám ho
Hovězí maso po čínsku je lahůdka, kterou občas připravuji. Hodí se báječně na slavnostní příležitosti.
Hovězí maso po čínsku by mě jistě chutnalo.