Hovězí maso na zelenině s kečupem

Hovězí maso lehce naklepeme, osolíme opepříme a obalíme ve strouhance a pak ve vajíčku. Dáme smažit jako řízek. Vajíčko se zatáhne a plátky vložíme do pekáčku, zalijeme trochou vody a moravankou. Pečeme až je maso měkké. Před dokončením přidáme na plátky trochu kečupu.

Diskuze

17 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Vynikající hovězí maso na moravance – to vypadá skvěle !

    k
    krockovapavla

    Výborně udělané masíčko na měkkoučko.

    r
    roupicek1

    myslím si že nejsme vybíravý,tak proč nezkusit vše co se nabízí

    v
    viwi

    to vypadá moc dobře 🙂

    j
    jijina

    tento recept s Moravankou znám a už jsem zkoušela, je to moc dobré

    1
    11789

    Vyzkoušený recept,je to výborné.

    b
    brontik

    taky to dělávám je to dobrý jídlo

    i
    inakub

    recept je velmi rychlý a jednoduchý,s nakyslou chutí moravanky vynikající.Vyzkoušela jsem ho a doporučuji.

    k
    Karunka

    Moravanku vůbec nepoužívám, ale asi to stojí za vyzkoušení

    j
    jitkaji

    Moravanku take pouzivam. Je k masu vyborna.

    p
    puntik

    něco jako obrácené řízky, ty jsme měli včera

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to super – zkusím

    h
    Hoja

    zajímavý recept

    r
    roupicek1

    ještě jsem nezkoušela-zkusím

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist