Hovězí maso na zelenině s kečupem
Hovězí maso lehce naklepeme, osolíme opepříme a obalíme ve strouhance a pak ve vajíčku. Dáme smažit jako řízek. Vajíčko se zatáhne a plátky vložíme do pekáčku, zalijeme trochou vody a moravankou. Pečeme až je maso měkké. Před dokončením přidáme na plátky trochu kečupu.
Vynikající hovězí maso na moravance – to vypadá skvěle !
Výborně udělané masíčko na měkkoučko.
myslím si že nejsme vybíravý,tak proč nezkusit vše co se nabízí
to vypadá moc dobře 🙂
tento recept s Moravankou znám a už jsem zkoušela, je to moc dobré
Vyzkoušený recept,je to výborné.
taky to dělávám je to dobrý jídlo
recept je velmi rychlý a jednoduchý,s nakyslou chutí moravanky vynikající.Vyzkoušela jsem ho a doporučuji.
Moravanku vůbec nepoužívám, ale asi to stojí za vyzkoušení
Moravanku take pouzivam. Je k masu vyborna.
něco jako obrácené řízky, ty jsme měli včera
vypadá to super – zkusím
zajímavý recept
ještě jsem nezkoušela-zkusím