Hovězí maso na zelenině s kečupem

Suroviny

hovězí maso
4 plátky
vejce
1 ks
strouhanka
sůl
zeleninová směs moravanka
kečup

Postup přípravy:

Hovězí maso lehce naklepeme, osolíme opepříme a obalíme ve strouhance a pak ve vajíčku. Dáme smažit jako řízek. Vajíčko se zatáhne a plátky vložíme do pekáčku, zalijeme trochou vody a moravankou. Pečeme až je maso měkké. Před dokončením přidáme na plátky trochu kečupu.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.2.2011 7:41| autor: aknela11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist