Hovězí maso dušené
Na sádle orestujeme cibuli a maso. Přidáme špek, kmín, jalovec, rajčatový protlak a oloupaný citrón. Podlijeme trochou horké vody a vínem. Osolíme, opepříme a přidáme trochu muškátového květu. Dusíme do měkka. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie
ještě jsem to nezkoušela, dala bych si
Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadím do našeho jídelníčku.
Wow, vypadá to mooooc dobře. Už se těším, až někdy vyzkouším.
Hovězí na víně je stará známá klasika a mě hodně chutná, doporučuju:)
Recept na výborné jídlo – jen ta cena hovězího kdyby byla nižší…
hovězí maso a ještě na víně to může být dobré jídlo musím to uvařit
Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.
Hovězí maso mám velmi ráda. Připravuji jej také na víně a všem nám chutná.
jednoduhé , ale výborné, křehké. Děkuji za recept
Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.