hovezi-na-vine.jpg

Hovězí maso dušené

Na sádle orestujeme cibuli a maso. Přidáme špek, kmín, jalovec, rajčatový protlak a oloupaný citrón. Podlijeme trochou horké vody a vínem. Osolíme, opepříme a přidáme trochu muškátového květu. Dusíme do měkka. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

11 komentářů

    m
    martinnatr

    ještě jsem to nezkoušela, dala bych si

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadím do našeho jídelníčku.

    g
    gambis

    Wow, vypadá to mooooc dobře. Už se těším, až někdy vyzkouším.

    k
    krockovapavla

    Hovězí na víně je stará známá klasika a mě hodně chutná, doporučuju:)

    l
    lidka2

    Recept na výborné jídlo – jen ta cena hovězího kdyby byla nižší…

    b
    brontik

    hovězí maso a ještě na víně to může být dobré jídlo musím to uvařit

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.

    v
    viki11

    Hovězí maso mám velmi ráda. Připravuji jej také na víně a všem nám chutná.

    m
    MARSYZ

    jednoduhé , ale výborné, křehké. Děkuji za recept

    g
    glady

    Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist