Hovězí maso dušené

Suroviny

hovězí maso
dle potřeby
cibule
dle potřeby
špek
dle potřeby
sádlo
dle potřeby
kmín
dle potřeby
jalovec
dle potřeby
muškátový květ
dle chuti
rajčatový protlak
dle potřeby
citron
dle potřeby
červené víno
dle potřeby
pepř, sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Na sádle orestujeme cibuli a maso. Přidáme špek, kmín, jalovec, rajčatový protlak a oloupaný citrón. Podlijeme trochou horké vody a vínem. Osolíme, opepříme a přidáme trochu muškátového květu. Dusíme do měkka.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.2.2013 11:54| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist