hovezi-kapsy-s-nadivkou-352x198.jpg

Hovězí kapsy s výbornou nádivkou

Plátky masa naklepeme, vytvoříme v nich kapsu, osolíme je a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme ji. Žemle nakrájíme na kostky, vložíme do mísy a pokropíme mlékem. Přidáme vejce, slaninu, hořčici a petrželku. Vzniklou směsí naplníme kapsu a upevníme jehlou. Maso naskládáme do ohnivzdorné...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist