Hovězí Guláš s párky

Suroviny

přední hovězí

800 g

cibule

3 - 4 ks

jemné párky

150 g

rajče

3 ks

sůl, pepř, mletá paprika

dle chuti

olej

dle potřeby

hladká mouka na zahuštění

dle potřeby

Postup přípravy:

Na tuku osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a hned po zpěnění vložíme maso pokrájené na kostky. Osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a dusíme téměř do změknutí masa. Poté šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opět zalijeme vodou a vaříme až maso zcela změkne.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Párky nakrájíme na kolečka, osmahneme a přidáme do guláše spolu s rajčaty pokrájenými na menší kostičky. Společně ještě krátce povaříme. Podávat můžeme s knedlíkem nebo těstovinami, výborný je ale i s chlebem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.2.2013 1:25| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist