Hovězí Guláš s párky

Suroviny

přední hovězí

800 g

cibule

3 - 4 ks

jemné párky

150 g

rajče

3 ks

sůl, pepř, mletá paprika

dle chuti

olej

dle potřeby

hladká mouka na zahuštění

dle potřeby

Postup přípravy:

Na tuku osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a hned po zpěnění vložíme maso pokrájené na kostky. Osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a dusíme téměř do změknutí masa. Poté šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opět zalijeme vodou a vaříme až maso zcela změkne.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Párky nakrájíme na kolečka, osmahneme a přidáme do guláše spolu s rajčaty pokrájenými na menší kostičky. Společně ještě krátce povaříme. Podávat můžeme s knedlíkem nebo těstovinami, výborný je ale i s chlebem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.2.2013 1:25| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist