Hovězí Guláš s párky

Suroviny

přední hovězí

800 g

cibule

3 - 4 ks

jemné párky

150 g

rajče

3 ks

sůl, pepř, mletá paprika

dle chuti

olej

dle potřeby

hladká mouka na zahuštění

dle potřeby

Postup přípravy:

Na tuku osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a hned po zpěnění vložíme maso pokrájené na kostky. Osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a dusíme téměř do změknutí masa. Poté šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opět zalijeme vodou a vaříme až maso zcela změkne.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Párky nakrájíme na kolečka, osmahneme a přidáme do guláše spolu s rajčaty pokrájenými na menší kostičky. Společně ještě krátce povaříme. Podávat můžeme s knedlíkem nebo těstovinami, výborný je ale i s chlebem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.2.2013 1:25| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist