Hovězí guláš s fazolemi a rajčaty

Maso nakrájené na kostičky vložíme na zpěněnou cibuli a osmahneme. Osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou, podlijeme horkou vodou a pod pokličkou dusíme téměř do změknutí. Potom přidáme fazole a znovu podlijeme vodou, zahustíme chlebem a povaříme. Dochutíme zbývajícím kořením a rozetřeným česnekem. Podáváme s chlebem.

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Vynikající gulášek s fazolemi zahuštěný chlebem – to bych ráda okusila !

    k
    krockovapavla

    Tenhle guláš nemám moc v oblibě moc mě nadýmá.

    h
    Hoja

    ten musí být výborný,to měnenapadlo dát tam fazole,díky

    b
    brontik

    guláš dělávám také

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist