hovezi-gulas.jpg

Hovězí guláš s česnekem a majoránkou

Na guláš použijeme nejlépe hovězí maso z kližky, ale vhodné je i maso z hovězí plece. Opláchneme ho, osušíme a případně zbavíme tuhých blan a šlach a nakrájíme. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na malé kostičky. Připravíme si vývar. V kastrolu rozpálíme sádlo (můžeme také použít slaninu)...

Diskuze

7 komentářů

    b
    bobina1

    Guláš s česnekem dělám a je to dobrý

    s
    stana1

    Hovězí guláš s česnekem a majoránkou je velmi známý a dobrý

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Hovězí guláš s česnekem a majoránkou je klasika a dobrá.

    j
    jankac

    Najlepší je asi hovädzí guláš.

    b
    Božena Brázdilová

    Hovězí guláš s česnekem a majoránkou je velice známý a používaný recept.

    l
    lidka2

    Hovězí guláš v téhle podobě je naprostá klasika.

    nova2

    Guláš s česnekem dělám a je to dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist