hovezi-gulas.jpg

Hovězí guláš s česnekem

Hovězí maso nakrájíme na stejně velké kostky. Na sádle opečeme dorůžova drobně krájenou cibuli, posypeme ji kmínem, přidáme trochu mleté papriky, zamícháme, přidáme kostky masa, orestujeme je po všech stranách, až se začne vypařovat všechna šťáva od masa. Potom maso...

Diskuze

6 komentářů

    b
    bobina1

    Hovězí guláš s česnekem mám ráda,

    l
    lidka2

    Naprostá klasika, dělám a máme ho rádi.

    nova2

    Guláš mám moc ráda a česnekem to bude ještě lepší.

    l
    ladouch

    Je to klasika, dělám ho podobně, zahušťuji strouhaným chlebem.

    j
    jankac

    Hovězí guláš s česnekem je dobrý, ale ja zahusťujem zemiakmi, nie múkou.

    s
    stana1

    Hovězí guláš s česnekem nemá chybu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist