hovezi-gulas-352x198.jpg

Hovězí guláš

Hovězí maso nakrájíme na stejně velké kostky. Na sádle opečeme dorůžova drobně krájenou cibuli, posypeme ji kmínem, přidáme trochu mleté papriky, zamícháme, přidáme kostky masa, orestujeme je po všech stranách, až se začne vypařovat všechna šťáva od masa. Potom maso...

Diskuze

5 komentářů

    Věra

    No, víš.. jak to jen oznámit. My prostě na tom nejsme moc dobře co se týká kuchyňského vybavení. Už nemáme tolik peněz na to, abychom si na zgastro .cz pořídili kvalitní titanové nádobí a tak prostě vaříme pouze to, co se zrovna na tom našem náčiní dá.

    Jitřena

    Tak to máte teda ale hodně šikovné děti jestli každý z nich dokáže vlastně udělat svíčkovou. A na ten gulášek si třeba jako rodina netroufáte? Vždyť ten je ještě jednodušší, a nebo kde je problém? Napiš ho, to mě zajímá.

    Věra

    Hele u nás doma prostě frčí svíčková. Vaří ji už v 17 letech jak syn tak i starší dcera. Manžel se sem tam do práce v kuchyni také zapojí, ale většinou to je spíše na umývání nádobí.

    Jitřena

    I nám doma tento gulášek opravdu moc chutnal. Je to taková klasika která se vaří když nikdo nechce nic vymýšlet. My třeba čas od času děláme i bramborový guláš, přece jen se to trošku více zahustí. No a co vaříte jinak ještě vy rádi z těch českých klasik? Dejte vědět.

    b
    bobina1

    Hovězí guláš – klasika.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist