Houstičky z pekárny i bez

Vše nasypu do domácí pekárny a zvolím program „připrava těsta“ a nebo sama připravím těsto a nechám vykynout. Poté těsto dám na vál a připravuji drobné houstičky a nebo jen bochánky velikosti do dlaně. Dám na plech, tam nechám ještě cca 10 minut vykynout....

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    takové domácí rohlíčky dobře vypačené musí být strašná dobrota !

    d
    Daimon

    Nikde jsem ještě nenarazila na recept domacího pečiva, tady konkrétně houstiček, který je osvědčený z nějaké pekárny. Děkuju za to a recept určitě vyzkouším…

    z
    Zuzana2403

    Výborný recept na domácí houstičky nebo rohlíky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist