Houbový kuba s česnekem

Sušené houby namočíme na několik hodin do studené vody, pak je uvaříme do měkka a scedíme. Kroupy propláchneme vroucí vodou a v mírně osolené vodě ochucené kmínem uvaříme do měkka. Pak je propláchneme a necháme okapat. Přidáme česnek utřený se solí, opepříme, ochutíme...

Diskuze

6 komentářů

    g
    glady

    Recept vypadá lákavě. Určitě jej vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Houbový kuba – u nás na jižní Moravě to známe vlastně jen podle jména

    k
    krockovapavla

    Houby bohužel nejím, nic mi to proto neříká:((

    x
    xxkouckaxx

    vím , že je to tradiční české jídlo , ale nikdy jsem je nejedla

    l
    ladouch

    Kuba u nás na Štědrý den nesmí chybět, a proč ho neudělat třeba v srpnu, díky za tip.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist