Houbový bramborák

Oloupané syrové brambory nastrouháme. Houby jemně rozsekáme, podusíme, zchladíme a promícháme s bramborami, solí a pepřem. Směs smažíme tak, aby krásně křupala. Namísto 50 g hub lze přidat drobně nakrájené maso nebo salám.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Bramboráčky vhodné pro ty, kterým nedělá dobře česnek – tak to my česnek můžeme ve velkém !

    l
    ladouch

    Bramborák máme moc rádi a houby také, bude to bašta.

    l
    Lucka258

    Škoda,že já houby jím pouze s vajíčkama,kde nejdou moc cítit,protože to nemusí být špatné,ale zas na oleji se trochu vyškvaří tak třeba vyzkouším,i když houby moc nejím.

    m
    Marie1945

    To musí být dobrůtka 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist