Houbový bramborák

Suroviny

houby
250 g
brambory
500 g
tuk na smažení
80 g
sůl, pepř

Postup přípravy:

Oloupané syrové brambory nastrouháme. Houby jemně rozsekáme, podusíme, zchladíme a promícháme s bramborami, solí a pepřem. Směs smažíme tak, aby krásně křupala. Namísto 50 g hub lze přidat drobně nakrájené maso nebo salám.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist