Houbovec s krupicí a majoránkou
Očistěné houby uvaříme do měkka, rozsekáme, přidáme krupici, sůl, majoránku a pepř, zalijeme částí vývaru z hub, přidáme vejce a dobře promícháme. Takto připravené těstíčko nalijeme na vymaštěný plech a v troubě pečeme do zlatova. Upečený houbovec krájíme na čtverce, podáváme s bramborovou kaší a doplňujeme...
zase pro mně nový recept na využití hub….skvělé
hurá do lesa a hned do kuchyně – no už aby letos rostly
Houby nemám ráda, takže toto mi nechutná.
parádní recept – začaly růst houby , takže bych to mohla zkusit !
Hub jsou plné lesy a toto je výborný nápad, jak je zužitkovat.
U nás ještě houby nerostou,ale už se těším na plné košíky,houbovec neznám,díky za recept,vyzkouším.