Houbovec s krupicí a majoránkou

Očistěné houby uvaříme do měkka, rozsekáme, přidáme krupici, sůl, majoránku a pepř, zalijeme částí vývaru z hub, přidáme vejce a dobře promícháme. Takto připravené těstíčko nalijeme na vymaštěný plech a v troubě pečeme do zlatova. Upečený houbovec krájíme na čtverce, podáváme s bramborovou kaší a doplňujeme...

Diskuze

7 komentářů

    g
    glady

    zase pro mně nový recept na využití hub….skvělé

    x
    xxkouckaxx

    hurá do lesa a hned do kuchyně – no už aby letos rostly

    k
    krockovapavla

    Houby nemám ráda, takže toto mi nechutná.

    x
    xxkouckaxx

    parádní recept – začaly růst houby , takže bych to mohla zkusit !

    z
    Zuzana2403

    Hub jsou plné lesy a toto je výborný nápad, jak je zužitkovat.

    e
    evik56

    U nás ještě houby nerostou,ale už se těším na plné košíky,houbovec neznám,díky za recept,vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist