Houbové matesy s cibulkou

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Houby 10 minut povařit, propláchnout a smíchat s ostatními ingrediencemi. Nechat minimálně 24 hodin odležet v lednici.

Diskuze

6 komentářů

    a
    aknela11

    matesy – škoda že není fotečka – recept mne zaujal

    z
    Zuzana2403

    Snad do houbové sezóny tento recept nezapomenu.

    k
    krockovapavla

    Toto jídlo je opravdu moc moc dobré a vynikající.

    x
    xxkouckaxx

    už se těším na letošní houbovou sezonu – tohle bude dobrota

    l
    ladouch

    Asi je to dobrota, ale podobně dělám houby když je nakládám, jen tam přidám ocet.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist