Houbová smetanová polévka s koprem

Suroviny

brambor
150 g
sůl
tuku
2 PL
malá cibule
1 ks
směsi čerstvých hub
200 g
mletý pepř
kopr
zakysané smetany
2-3 PL

Postup přípravy:

Oškrábané brambory nakrájíme na kostky a vložíme do osolené vody. Zvolna uvaříme do měkka. V kastrolu na tuku osmahneme najemno nakrájenou cibuli, ke které přidáme očištěné pokrájené houby. Osolíme, opepříme a podusíme. Poté přidáme doměkka uvařené brambory, jemně nakrájený kopr, kysanou smetanu. Krátce prohřejeme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist