Houbová omáčka s kmínem

Na másle a oleji (2:2) osmahneme cibulku a maso, poté přidáme část hub a masox, trochu podlijeme vodou (asi tak, aby veškeré ingredience byly trochu ponořené) a necháme dusit. Po cca 15min. znovu podlijeme už do konečné fáze. Přidáme sůl, pepř, kmín, zbytek hub,...

Diskuze

14 komentářů

    b
    Bobina1

    Houbovou omáčku dělám s knedlíkem s rýží si ji nedovedu představit.

    x
    xxkouckaxx

    naložené, nejlépe v lese nasbírané houby – tak ty by se mi líbily !

    e
    evik56

    Houbovku vařím,přidávám ještě smetanu a nám chutná s knedlíkem,ani maso být nemusí,už se těším až porostou houby,ráda je i sbírám

    n
    Nikynka

    Zítra ji vařím k obědu poprvé z hlívy ustřičné, manžel se už nemůže dočkat.

    p
    Peggy89

    Tuhle omáčku miluju, je skvělá, už se těším až si ji budu moct zase udělat 🙂

    s
    sonak

    se až půjdeme na houby a udělám to z čerstvých houbiček,ty máme všichni rádi.

    m
    maruskaji

    Delavam podobne obcas i jen se zampiony. Vyborna.

    j
    jijina

    až se nám poštěstí najít houby, tak vyzkouším

    l
    ladouch

    já jí také dělám se smetanou, nemá chybu.

    k
    Karunka

    Houbovou omáčku dělám nějak podobně, je opravdu výborná, už se těším, až budou houby (:

    s
    Sasenka

    a zkuste se smetanou (v závěrečné fázi přilít do hrnce)… to je teprve mňamka, asi kaloričtější, ale luxusní. Omáčku dělám i ze sušených hub, které předem namočím, je aromatičtější.

    a
    aknela11

    omáčka – tu miluju, i když jí dělám malinko jinak – vyzkouším tento recept

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist