Houbová omáčka s kmínem
Na másle a oleji (2:2) osmahneme cibulku a maso, poté přidáme část hub a masox, trochu podlijeme vodou (asi tak, aby veškeré ingredience byly trochu ponořené) a necháme dusit. Po cca 15min. znovu podlijeme už do konečné fáze. Přidáme sůl, pepř, kmín, zbytek hub,...
Houbovou omáčku dělám s knedlíkem s rýží si ji nedovedu představit.
naložené, nejlépe v lese nasbírané houby – tak ty by se mi líbily !
Houbovku vařím,přidávám ještě smetanu a nám chutná s knedlíkem,ani maso být nemusí,už se těším až porostou houby,ráda je i sbírám
Zítra ji vařím k obědu poprvé z hlívy ustřičné, manžel se už nemůže dočkat.
Tuhle omáčku miluju, je skvělá, už se těším až si ji budu moct zase udělat 🙂
se až půjdeme na houby a udělám to z čerstvých houbiček,ty máme všichni rádi.
Delavam podobne obcas i jen se zampiony. Vyborna.
až se nám poštěstí najít houby, tak vyzkouším
já jí také dělám se smetanou, nemá chybu.
Houbovou omáčku dělám nějak podobně, je opravdu výborná, už se těším, až budou houby (:
a zkuste se smetanou (v závěrečné fázi přilít do hrnce)… to je teprve mňamka, asi kaloričtější, ale luxusní. Omáčku dělám i ze sušených hub, které předem namočím, je aromatičtější.
omáčka – tu miluju, i když jí dělám malinko jinak – vyzkouším tento recept