Horalská svíčková
Váleček hovězího masa opláchneme, prošpikujeme nudličkami slaniny a očištěnou omytou a na kousky nakrájenou zeleninou a povrch ovážeme režnou nití. Na másle osmahneme oloupanou na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme divoké koření a maso v základu krátce opečeme. Osolíme, zalijeme vodou a v troubě pod poklicí pečeme...
Horalská svíčková – tak takhle jsem ji ještě nikdy nedělala
už podle těch surovin to musí být dobrota
zajímavý recept, až někdy nebudu vědět co uvařit, určitě si na něj vzpomenu 🙂
Tato svíčková je opravdu moc dobrá, je vynikající.
tak tento recept jistě vyzkouším v nejbližší době
takto připravení svíčková bude jistě velmi pikantní jídlo
Tak tuto svíčkovou jsem ještě nechutnala,ale jsem milovnice omáček,tak ji vyzkouším.
jakákoliv svíčková dobře připravená je chutný obd
svíčková. Chystám se na ní o víkendu. Už se moc těším jaká to bude dobrota
svíčková to je moje nej. jídlo na světě a pak ještě také hovězí gulášek mám rád
Včera jsem zkoušela. Je to moc dobré.
Milujemme svíčkovou,podle receptu určitě výborná.Já prošpikované maso na několik dní nakládám do zeleniny a marinády.Mám na ni chuť.
Horalská svíčková je něco mezi svíčkovou a znojemskou.
pochopila jsem správně , že maso prošpikujeme i zeleninou ? neobvyklé !
Je to podobné jako hovězí na divoko, ale tady je navíc smetana, je to velká mňamka.