Holandské řezy s třešněmi

Těsto vyválíme na pomoučené desce do obdélníkového tvaru (20×30 cm). Přeložíme na plech opláchnutý studenou vodou a popícháme vidličkou. V předehřáté troubě upečeme do zlata. Ještě horké těsto rozřežeme ostrým nožem na dva 10 cm široké pásy. Třešňový kompot přecedíme, 250...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Holandské třešně vypadají strašně lákavě , ale na mně moc složitě !

    x
    xxkouckaxx

    Moučník vhodný pro celou rodinu. Je vynikající a perfektně zasytí – to bych mohla zkusit !

    x
    xxkouckaxx

    na mně moc zdlouhavá příprava , ale ráda bych to ochutnala

    x
    xxkouckaxx

    to by se hodilo i na nějakou slavnostní příležitost

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist