holandska.jpg

Holandská omáčka

Do malého kastrůlku nalijeme smetanu. Přivedeme pozvolna k varu. Za občasného míchání přidáme citrónovou šťávu, ocet, sůl a pepř. Odstavením necháme vychladnout. Dáme stranou. Mezitím si připravíme horkou lázeň, kde podstata tkví ve spojení ingrediencí pouze nad párou. Jedna nádoba je...

Diskuze

8 komentářů

    b
    brontik

    ještě jsem ji nikdy nevařila tak se o to pokusím omáčka může chutnat dobře

    j
    jankac

    Holandská omáčka som doma ešte nerobila, ale podľa tohto receptu určite vyskúšam.

    l
    ladouch

    Ještě jsem jí nedělala, ale už jsem jí jedla a je moc dobrá.

    v
    viki11

    Holandskou omáčku jsem dříve vařila hodně často, Vynikající je k dušené brokolici.

    g
    gambis

    Tak tuto omáčku jsem ještě nezkoušela. Děkuji za inspiraci.

    l
    lucik21

    Holandská omáčka vypadá dobře, vyzkouším

    g
    glady

    holandská omáčeka je základem mnoha omáček a používá se i samostatně, je to prostě klasika

    b
    Bobina1

    Holandská omáčka – zajimavá, ale asi ji zkoušet nebudu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist