Holandská omáčka
Do malého kastrůlku nalijeme smetanu. Přivedeme pozvolna k varu. Za občasného míchání přidáme citrónovou šťávu, ocet, sůl a pepř. Odstavením necháme vychladnout. Dáme stranou. Mezitím si připravíme horkou lázeň, kde podstata tkví ve spojení ingrediencí pouze nad párou. Jedna nádoba je...
ještě jsem ji nikdy nevařila tak se o to pokusím omáčka může chutnat dobře
Holandská omáčka som doma ešte nerobila, ale podľa tohto receptu určite vyskúšam.
Ještě jsem jí nedělala, ale už jsem jí jedla a je moc dobrá.
Holandskou omáčku jsem dříve vařila hodně často, Vynikající je k dušené brokolici.
Tak tuto omáčku jsem ještě nezkoušela. Děkuji za inspiraci.
Holandská omáčka vypadá dobře, vyzkouším
holandská omáčeka je základem mnoha omáček a používá se i samostatně, je to prostě klasika
Holandská omáčka – zajimavá, ale asi ji zkoušet nebudu.