Hlívová gulášová polévka

Na sádle zpěníme cibuli pokrájenou na kostičky, zasypeme hladkou moukou, posolíme, přidáme papriku a podlijeme vodou nebo vývarem. Přidáme na kostičky pokrájené brambory a na pásky nebo kostičky pokrájenou hlívu ústřičnou. Přidáme další koření a vaříme do změknutí brambor. Pak přidáme prolisovaný...

Diskuze

10 komentářů

    b
    Brubak

    moc pěkně popsaný postup vaření!

    h
    helenadon

    tak tuto gulášovku já nemusím

    j
    jijina

    z hlívy dělám většinou guláš, zkusím i tuto polévku

    1
    11789

    Hlívová gulášová polévka je velmi dobrá,dělám jí pravidelně.Všem moc chutná.Je také moc zdravá.

    a
    agad

    Loni jsem koupila sadbu hlívy ústřičné. Hned při první úrodě vyzkouším. Ale mám obavy, že se mi jako obvykle nic neurodí.

    p
    puntik

    může být dobrá, snad se může udělat i z jiného druhu hub

    b
    brontik

    polévka vařila jsem ji a je výborná

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist