hliva-rizek.jpg

Hlíva jako vídeňský řízek

Použijeme jenom kloboučky hlívy. Umyjeme je a ubrouskem osušíme. Posypeme houbovým kořením a obalujeme v mouce, v rozšlehaných vejcích a v strouhance. Smažíme na oleji z obou stran. Hlívové řízky podáváme teplé s bramborovou kaší.

Diskuze

12 komentářů

    b
    Bobina1

    Hlíva jako vídeňský řízek vynikající.

    j
    jankac

    Hlíva jako vídeňský řízek mám radšej ako kurací alebo bravčový rezeň.

    m
    martinnatr

    děláme taky hlívu na všechny možný způsoby

    g
    glady

    zkusím, zatím jsem z hlívy dělala jen gulášovku….

    e
    Elisa19

    Řízek s hlívou ústřičnou jsem ještě neochutnala, jediné co jsem kdy z hub jedla tak byla obalená pýchavka a byla výborná. Takže hlíva by také nemusela být špatná.

    l
    ladouch

    Dělám řízky z hlívy a jsou opravdu moc dobré.

    l
    lidka2

    Takto připravenou hlívu jsem jedla poprvé před mnoha lety a přestože jinak houby nemusím, tohle chutná skvěle!

    l
    lucik21

    Hlíva jako vídeňský řízek vypadá moc dobře

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist