Hermelínový špíz se slaninou
Papriky si nakrájíme na kostičky asi 2cm velké, cibuli rozkrojíme na polovinu a rozdělíme od sebe jednotlivé vrstvy. Žampiony necháme vcelku, pokud jsou velké můžeme překrojit na půl. Do plátky slaniny pečlivě zabalíme kostičku hermelínu, určitě je lepší ho obalit...
Výborný recept, špízy máme doma rádi.
grilovaný hermelín je super, ale raději ho dělám v alobalu, aby mi nevytekl
hermelín mám ráda a špíz by mohl být dobrý
hezký nápad
Nemám moc ráda hermelín, ale tohle mi chutná:)
hermelínový špíz nemusé být k zahození
tohle vypadá velmi lákavě, určitě to vyzkouším
hermelin mam velmi rada,tak to urcite vyskusam
hermelin mam velmi rada,tak to urcite vyskusam
Tak kromě žampionků papám všechno. Už se těším až si to upeču. dobrou chuť
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Špízy děláme,byla jsem zvědavá,jak je to s Hermelínem na grilu.Obalit do slaniny,dobrý nápad.Vyzkoušíme při dalším grilování.
Hermelín mám moc ráda. a nejen já, ale téměř všichni naší rodiny, takže tímhle receptem určitě všechny potěším
tak tohle vypadá opravdu moc lákavě – musíme vyzkoušet
Hermelínový špíz – tak tohle musí být lahůdka :-)) já mám tyto plísňové sýry moc ráda, tyto kombinace to musí být skvostná chuť
Autorka tohoto receptu měla pravdu, když uvedla, že je to velká pochoutka. Hermelím moc nemusím, ale tady je opravdu skvostný.