Hermelínové karbanátky
Z mléka a mouky uvaříme hustou kaši, do které vmícháme nastrouhaný Hermelín. Okořeníme, osolíme, vmícháme celé vejce a zahustíme strouhankou. Necháme vychladnout, z těsta tvarujeme karbanátky, které obalujeme v hladké mouce a smažíme. Jsou dobré s brambory, polité tatarkou, nebo jen s černým chlebem.
zajímavý recept, hermelín máme rádi, proč ne jako karbenátky
Tak to mně hodně překvapilo.Tento recept neznám.
Karbanátky jsou dobré s brambory a tatarkou – tak to bych si dala !
domnívám se, že hermelínové karbanátky jsou dost jako přepych
vypadá to zajímavě , nevím jestli by mně tam nerušila ta mouka
hermelín máme rádi, takže tohle určitě vyzkouším
Hermelínové karbanátky vypadají velmi lákavě.Ráda recept vyzkouším.
hermelín mám ráda , takže bych to mohla vyzkoušet !
bezvadný recept – karbanátky zase trochu jinak a skvěle