Hermelínové karbanátky

Z mléka a mouky uvaříme hustou kaši, do které vmícháme nastrouhaný Hermelín. Okořeníme, osolíme, vmícháme celé vejce a zahustíme strouhankou. Necháme vychladnout, z těsta tvarujeme karbanátky, které obalujeme v hladké mouce a smažíme. Jsou dobré s brambory, polité tatarkou, nebo jen s černým chlebem.

Diskuze

12 komentářů

    g
    glady

    zajímavý recept, hermelín máme rádi, proč ne jako karbenátky

    b
    Bobina1

    Tak to mně hodně překvapilo.Tento recept neznám.

    x
    xxkouckaxx

    Karbanátky jsou dobré s brambory a tatarkou – tak to bych si dala !

    h
    helenadon

    domnívám se, že hermelínové karbanátky jsou dost jako přepych

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to zajímavě , nevím jestli by mně tam nerušila ta mouka

    v
    viwi

    hermelín máme rádi, takže tohle určitě vyzkouším

    h
    Handale

    Hermelínové karbanátky vypadají velmi lákavě.Ráda recept vyzkouším.

    x
    xxkotaskovaxx

    hermelín mám ráda , takže bych to mohla vyzkoušet !

    x
    xxkouckaxx

    bezvadný recept – karbanátky zase trochu jinak a skvěle

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist