Hermelínové karbanátky se salámem

Umeleme měkký salám a Hermelíny. Osolíme, opepříme, dochutíme Vegetou a přimícháme vejce. Tvarujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme v rozpáleném tuku.

Diskuze

5 komentářů

    b
    Bobina1

    Zajimavý recept. Může to být dobré. Vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle budou jistě hodně chutné karbošky – vyzkouším

    r
    roupicek1

    myslím si že nejsme vybíravý,tak proč nezkusit vše co se nabízí

    x
    xxkotaskovaxx

    něco podobného dělávám z klasického tvrdého sýra !

    a
    aknela11

    karbanátky – vynikající dobrota – vyzkoušeno – doporučuji

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist