hermelin-se-sladkou-omackou-352x198.jpg

Hermelín se sladkou omáčkou

Hermelíny obalíme postupně v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance a osmažíme je dozlatova ve větším množství rozpáleného oleje (měl by mít teplotu asi 170 °C). Usmažené sýry necháme odkapat na savém ubrousku, rozdělíme na talíře a ke každému sýru přidáme trochu studené omáčky, kterou...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist