Havajský řízek s ananasem a smetanou

1. Lehounce naklepané vepřové plátky osolíme, opepříme, poprašíme paprikou a po obou stranách opékáme na rozpáleném oleji cca 8 minut. 2. Poté řízky vyjmeme a v oleji opečeme po obou stranách mírně osolené plátky ananasu.Na každý plátek masa položíme plátek ananasu. 3. Na trošce...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    vsaďne na havajskou exotiku – no nevím , asi zůstanu u klasiky

    d
    Daimon

    Zní to lákavě, už teď se mi sbíhají sliny 🙂

    e
    evik56

    Mám dnes nachystané maso na řízky,udělala bych havajský řízek ,jen musím dokoupit ananas.Mohla by to být příjemná změna a rodina by se nezlobila,Vypadá to chutně

    p
    puntik

    tohoto řízku znám a mně osobně chutná, ale doma mi to neprošlo, míchat slané se sladkým, prostě nesnášejí experimenty ach jo.

    p
    puntik

    tohoto řízku znám a mně osobně chutná, ale doma mi to neprošlo, míchat slané se sladkým, prostě nesnášejí experimenty ach jo.

    a
    Alvaps

    ****

    h
    Hoja

    zkusím

    a
    aknela11

    o víkendu ho vyzkouším. Bude změna.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist