Havajský řízek s ananasem a smetanou
1. Lehounce naklepané vepřové plátky osolíme, opepříme, poprašíme paprikou a po obou stranách opékáme na rozpáleném oleji cca 8 minut. 2. Poté řízky vyjmeme a v oleji opečeme po obou stranách mírně osolené plátky ananasu.Na každý plátek masa položíme plátek ananasu. 3. Na trošce...
vsaďne na havajskou exotiku – no nevím , asi zůstanu u klasiky
Zní to lákavě, už teď se mi sbíhají sliny 🙂
Mám dnes nachystané maso na řízky,udělala bych havajský řízek ,jen musím dokoupit ananas.Mohla by to být příjemná změna a rodina by se nezlobila,Vypadá to chutně
tohoto řízku znám a mně osobně chutná, ale doma mi to neprošlo, míchat slané se sladkým, prostě nesnášejí experimenty ach jo.
tohoto řízku znám a mně osobně chutná, ale doma mi to neprošlo, míchat slané se sladkým, prostě nesnášejí experimenty ach jo.
****
zkusím
o víkendu ho vyzkouším. Bude změna.