Havajský řízek s ananasem a smetanou

Suroviny

vepřový řízek
4 ks
ananas
4 plátky
olej
3 PL
sůl
pepř
sladká mletá paprika
kari koření
1 KL
bílé víno
125 ml
smetana
125 ml

Postup přípravy:

1. Lehounce naklepané vepřové plátky osolíme, opepříme, poprašíme paprikou a po obou stranách opékáme na rozpáleném oleji cca 8 minut.

2. Poté řízky vyjmeme a v oleji opečeme po obou stranách mírně osolené plátky ananasu.
Na každý plátek masa položíme plátek ananasu.

3. Na trošce oleje rozpustíme kari, podlijeme vínem a minutku povaříme, pak přidáme – zašleháme smetanu a maso s ananasem touto šťávou podlijeme.

4. Havajský řízek můžeme podávat jak s rýží, tak brambory či bramborovou kaší.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.2.2011 3:50| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist