Hamburské rybí prsty se smetanou a hořčicí

Oloupané brambory nařežeme na plátky a osušíme v utěrce. Na dvou lžících oleje je za stálého obracení asi 12 minut opékáme. Poté je osolíme a opepříme. Na zbylém rozehřátém oleji smažíme rybí prsty asi 5-8 minut. Na másle osmahneme mouku, zalijeme vývarem...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jenetka

    Rybí prsty jsem měla ráda jako dítě a s touhle omáčkou to může být chutné.

    k
    krockovapavla

    Opravdu vynikající recept, moc mi chutná.

    x
    xxkouckaxx

    rybí prsty jsou dobrá varianta když nevím co vařit !

    a
    aknela11

    přijde mi tam moc ingrediencí, ale výsledek bude určitě super

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist