gulasova-polevka_1.jpg

Gulášová polévka z mletého masa

Na oleji osmahneme do světle růžova cibuli, přidáme mletou papriku, zamícháme a ihned přidáme mleté maso, které za stálého míchaní orestujeme do tuku. Papriku jen zpěníme (jinak hořkne). Přidáme sůl, pepř, kmín, zalijeme vodou a zhruba 20 minut vaříme. Pak přidáme...

Diskuze

9 komentářů

    b
    Bobina1

    Gulášová polévka je dobrá.

    Viky17

    Gulášová polévka z mletého masa -také ji děláváme u nás doma a je velmi oblíbená :-))))))))))

    p
    pupinka

    davat do gulasove polevky masox a polevkove koreni.. to mi pripada uplne zcestne v globusu koupite veprove nebo hovezi kosti za par kacek a kdyz je pul hodky uvarite v papinaku mate skvelej vyvar.. pak neni potreba techto dochucovadel.

    l
    lucik21

    Gulášovou polévku z mletého masa musím vyzkoušet

    l
    ladouch

    Je výborná, občas také dělám.

    v
    viki11

    Gulášová polévka z mletého masa – polévka je výborná a také velmi rychlá. Je u nás oblíbená.

    s
    Stendy

    Gulášovku s rohlíkem mohu i na snídani.

    g
    glady

    gulášovkaje klasika, která nezklame..já dělávám gulášovku z klobásky….

    b
    Bobina1

    Gulášovou polévku z mletého masa dělávám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist