Guláš
Maso nakrájíme na kousky a na oleji ho zprudka osmažíme. Přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a krátce osmahneme. Zaprášíme sladkou paprikou a gulášovým kořením, zalijeme asi 1l vody, přidáme kečup, pepř, kmín, případně dosolíme. Zvolna vaříme asi 10 minut. Nakonec...
Maso a cibule na objem stejně, cibuli na sádle do tmava(nepřipálit),vložíme nakrájené maso,osolit pepř kmín,dusit,až pustí šťávu a ta se vydusí.Pak přidat papriku,zamícht, podlít a dusíme do měka.Zahustím moukou rozmíchanou ve vodě a provařím až se dělají mastné oka. Přidat majoránku a česnek a je hotovo.Hlavně NIKDY kečup. Dobrou chuť.
Dělávám úplně stejný!:) všem moc chutná
U nás guláš patří také do oblíbených jídel.
Guláš ráda vařím, dá se udělat i den dopředu a je pak ještě chutnější. Kombinuji ale vepřové s hovězím.
Guláš z vepřového masa je velmi chutný a poměrně rychlý. Těší se u nás velké oblibě.
guláš je klasika, kterou nikoh neurazíte, dobrota
Guláš dělávám. Manžel a syn jej mají rádi.