gulas.jpg

Guláš

Maso nakrájíme na kousky a na oleji ho zprudka osmažíme. Přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a krátce osmahneme. Zaprášíme sladkou paprikou a gulášovým kořením, zalijeme asi 1l vody, přidáme kečup, pepř,  kmín, případně dosolíme. Zvolna vaříme asi 10 minut. Nakonec...

Diskuze

7 komentářů

    fojtant

    Maso a cibule na objem stejně, cibuli na sádle do tmava(nepřipálit),vložíme nakrájené maso,osolit pepř kmín,dusit,až pustí šťávu a ta se vydusí.Pak přidat papriku,zamícht, podlít a dusíme do měka.Zahustím moukou rozmíchanou ve vodě a provařím až se dělají mastné oka. Přidat majoránku a česnek a je hotovo.Hlavně NIKDY kečup. Dobrou chuť.

    k
    kludi

    Dělávám úplně stejný!:) všem moc chutná

    l
    ladouch

    U nás guláš patří také do oblíbených jídel.

    e
    Elisa19

    Guláš ráda vařím, dá se udělat i den dopředu a je pak ještě chutnější. Kombinuji ale vepřové s hovězím.

    v
    viki11

    Guláš z vepřového masa je velmi chutný a poměrně rychlý. Těší se u nás velké oblibě.

    l
    lucik21

    guláš je klasika, kterou nikoh neurazíte, dobrota

    b
    Bobina1

    Guláš dělávám. Manžel a syn jej mají rádi.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist