gulas-se-zelim.jpg

Guláš z vepřového bůčku s kysaným zelím

Na části sádla zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme na kostky nakrájený vepřový bůček, osolíme ho okmínujeme a necháme osmahnout. Přidáme mletou červenou papriku a zamícháme, podlijeme trochou horké vody a dusíme. K poloměkkému masu přidáme pokrájené kysané zelí (bez nálevu) a jíšku připravenou ze zbytku...

Diskuze

9 komentářů

    s
    stendy

    Guláš z vepřového bůčku s kysaným zelím – říkáme mu segetínský.

    k
    kajca

    Segedínsky gulás,mali Sme nedávno,máme ho radi.

    p
    pepina

    Prostě segedin,nic nového pod sluncem.

    v
    viki11

    Guláš z vepřového bůčku s kysaným zelím je to opravdová lahůdka. Zejména muži ocení.

    l
    lucik21

    Já bych si pochutnala jenom na tom zelí

    s
    Stendy

    Guláš z vepřového bůčku s kysaným zelím- ten mám moc rád.

    b
    Bobina1

    Guláš z vepřového bůčku s kysaným zelím – říkáme mu segetínský.

    g
    glady

    hm…klasika, ale výborná…děláváme docela často….

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist