Guláš z vepřového bůčku s kysaným zelím
Na části sádla zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme na kostky nakrájený vepřový bůček, osolíme ho okmínujeme a necháme osmahnout. Přidáme mletou červenou papriku a zamícháme, podlijeme trochou horké vody a dusíme. K poloměkkému masu přidáme pokrájené kysané zelí (bez nálevu) a jíšku připravenou ze zbytku...
Guláš z vepřového bůčku s kysaným zelím – říkáme mu segetínský.
Segedínsky gulás,mali Sme nedávno,máme ho radi.
Prostě segedin,nic nového pod sluncem.
Guláš z vepřového bůčku s kysaným zelím je to opravdová lahůdka. Zejména muži ocení.
Já bych si pochutnala jenom na tom zelí
Guláš z vepřového bůčku s kysaným zelím- ten mám moc rád.
Guláš z vepřového bůčku s kysaným zelím – říkáme mu segetínský.
hm…klasika, ale výborná…děláváme docela často….