Guláš z telecího masa s pivem a česnekem

Cibuli pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Telecí maso nakrájíme na kostky. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Cibuli necháme zezlátnout na sádle. Přidáme telecí maso, okmínujeme a osmahneme. Opečené maso osolíme, opepříme, vmícháme rajský protlak a podlijeme pivem. Pod pokličkou dusíme...

Diskuze

3 komentáře

    k
    krockovapavla

    Zbožňuju guláše a ještě k tomu s pivem:) Mňam.

    x
    xxkouckaxx

    guláš miluji na všechny způsoby , ale telecí maso jsem už dlouho neměla a asi by mi ho bylo na guláš líto – stačí hovězí kližka !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist